Üdvözöllek!

Balázs Regina vagyok pszichológus, sportszakpszichológus jelölt.

Végzettségemet a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészet-és Társadalomtudományi Karán szereztem, jelenleg a Testnevelési Egyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem sportpszichológiai szakpszichológus képzését végzem. Az egyetemi évek után Budapesten egy általános iskolában helyezkedtem el, mint iskolapszichológus, valamint online nyújtok pszichológiai támogatást a felém forduló klienseknek. Hiszek a folyamatos fejlődésben, így mint szakember, keresem a lehetőségeket az élethosszig tartó tanulásra. Ennek következtében végeztem el az Neurolingvisztikus programozás (NLP) módszerét, valamint ismerkedtem meg a coaching folyamatával.

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a megfelelő bizalom kialakítására és az elfogadásra. Hitvallásom, hogy a szakember és a kliens egyenrangú, és kölcsönösen tudjuk segíteni egymás fejlődését. Az egyéni foglalkozások során tanácsadói és prevenciós tevékenységet, pszichológiai ismeretterjesztést nyújtok.

Várom szeretettel azokat a fiatal felnőtteket, felnőtteket, akik készen állnak elindulni a fejlődés útján. Továbbá várom azokat a sportolókat, akik pályafutásuk során a mentális megsegítés beépítésében gondolkoznak.

Miben tudok segíteni?

Fiatal felnőtteknek és felnőtteknek: önismeret fejlesztése, önértékelési problémák kezelése, életvezetési nehézségek feloldása, stressz-és szorongásoldás, magánéleti nehézségek kezelése.

Sportpszichológiai tanácsadás gyermekeknek és felnőtteknek: életciklus változás, önbizalomnövelés, szorongáscsökkentés, sérülés utáni rehabilitáció, munka-sport-magánélet egyensúly kialakítása.

Módszereim:

  • NLP- Neuro-Lingvisztikus Programozás
  • KIP- Katathym Imaginatív Pszichoterápia
  • Relaxációs technikák (pl. progresszív relaxáció)
  • Coaching
  • Pszichológiai kérdőívek