Végzettségemet 2017-ben szereztem az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen klinikai-és egészségpszichológia szakirányon. Szakmai pályafutásom során tapasztalatot szereztem onkológiai betegvezetésben, betegséggel kapcsolatos lelki állapotok támogatásában, krízisintervencióban, család- és párkonzultációban, megváltozott élethelyzetek és krízisek kezelésében, munka és szervezeti problémák megsegítésében, mediációban és csoportvezetésben. Elsősorban felnőttekkel, illetve párokkal foglalkozom. Szemléletem pszichodinamikusan orientált, illetve emellett a rendszerszemlélet határozza még meg. Munkám során leginkább az integratív és dinamikus módszerek eszköztárával dolgozom, de a különböző kognitív technikák, relaxációs módszerek, módosult tudatállapotok, KIP, NLP és a mindfulness is meghatározó eszközök szemléletmódomban és munkámban.

Igyekszem a segítségnyújtás során minden esetben az adott páciens egyéni vonásait, igényeit figyelembe véve kialakítani a páciens számára leginkább megfelelő légkört és szemléleti keretet. Fontosnak tartom, hogy pácienseim megéljék az elfogadó, biztonságos, kölcsönös bizalmon alapuló terápiás kapcsolatot. A hozzám fordulókkal közösen haladunk a meghatározott célok felé vezető úton, melynek során lehetőség nyílhat az adott nehézségeken és aktuális problémákon túl, az azok hátterében meghúzódó múltbeli és jelenbeli élmények, tartalmak mélyebb feltárására is.

Munkám során igyekszem segítséget nyújtani azok számára, akik úgy érzik, valamilyen élethelyzetben vagy érzelmi állapotban elakadtak, megrekedtek, és egy szakember segítségével szeretnének továbblépni, elindulni a változás útján.

Tanulmányaim:

2012-2015: Pázmány Péter Katolikus Egyetem, pszichológia BA, viselkedéselemző,

2015-2017: Eötvös Loránd Tudományegyetem, pszichológia MA, klinikai-és egészségpszichológia szakirány,

2017-2018: Magyar Családterápiás Egyesület elméleti és módszertani alapképzés,

2022 – : Pécsi Tudományegyetem, felnőtt klinikai-és mentálhigiéniai szakpszichológus képzés, klinikai-és mentálhigiéniai szakpszichológus jelölt,

2022 – : Integratív Pszichoterápiás Egyesület, Integratív Pszichoterapeuta képzés, integratív terapeuta jelölt

 

Módszerek:

pár-és családkonzultáció,

módosult tudatállapot, mindfullness technikák,

katahym imaginatív eszköztár, KIP

dinamikusan orientált szemlélet.

 

Problémakörök:

stressz, feszültségoldás,

önértékelési problémák, önbizalom fejlesztés,

szorongásos tünetek,

hangulatingadozások, hangulati problémák,

kapcsolati/kapcsolódási problémák,

párkapcsolati elakadások,

konfliktusok kezelése, (előző generációk, jelen kapcsolatok),

munkahelyi nehézségek,

veszteségek feldolgozása, gyász,

önismeret fejlesztése,

önérvényesítés fejlesztése,

testi betegség feldolgozásával kapcsolatos problémák,

életvezetési elakadás, életkezdeti, életközépi krízisek,

teljesítménnyel, motivációval kapcsolatos problémák.

A Lélekközpont Kft akkreditált klinikai szakpszichológia gyakorlati képzőhelyén klinikai szakpszichológus gyakornok vagyok.

 

Óradíj:

Felnőtt konzultáció/terápia: 17.000.- Ft