Hiszek abban, hogy az ember képes a változásra, ha meg van hozzá a megfelelő mozgatórugója. Ez a mozgatórugó lehet egy hosszabb, rövidebb ideje fennálló szenvedésnyomás, elégedetlenség, személyes vagy kapcsolati elakadás, gyász és trauma feldolgozatlanság, de lehet ez bármilyen egyedi probléma. Az is lehet, hogy ennek a mozgatórugónak éppen a fejlődési vágy, a teljesítmény  vagy tudatosság növelése iránti vágy ad erőt. Bárhonnan is eredjen a változás/változtatás iránti vágyódás, abban biztos vagyok, hogy segítséggel könnyebb elindulni ezen az úton, amihez érdemes megtalálni a megfelelő segítőt, aki képes támaszt és támogatást biztosítani utunk során.

A saját tapasztalataimból merítkezve bátran állítom, hogy az önismeretbe fektetett idő és energia, az egyik legjobb befektetés, amit életünk során megtehetünk, hiszen az élet számos területén megtérülhet. Tudom, nem könnyű az elhatározás, hogy erre az útra rálépjen az ember, hiszen valóban nem egyszerű feladat egy alig ismert másik számára elpanaszolni a legféltettebb nehézségeket, de mindez sikerülhet egy biztonságot adó, nyugodt, támogató környezetben. Én is megtapasztaltam ennek az elfogadó környezetnek a segítő hatását és én is ezt szeretném tovább adni a tőlem segítséget kérőknek. Mindemellett a hozzám érkezőknek segítek feltérképezni személyiségüket és az életterületeiket, annak érdekében, hogy tudatosabban, a megfelelő döntéseket meghozva irányítsák az életüket. Konkrét nehézségek esetén segítséget nyújtok feldolgozni és megfelelő viszonyulási módot keresni az adott problémakörhöz.

Az élet sok kihívást állít elénk és ezekkel bizony érdemes szembenézni, van amikor egyedül kell nekivágni, de van amikor érdemes és lehet segítséget kérni.