Okleveles pszichológus, személyközpontú tanácsadó vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Pszichológia Karán diplomáztam klinikai és egészségpszichológia szakon.

Segítő területek:

felnőtt életvezetési tanácsadás, nevelési tanácsadás kisgyermekes szülőknek, krízistanácsadás, pártanácsadás, szexuális problémák lelki oldása.

Alkalmazott módszerek: relaxációs eljárások, kognitív technikák

Főállású munkáltatóm a pásztói Pedagógiai Szakszolgálat tanácsadó pszichológusként foglalkoztat, szerződésben kérik a szakpszichológusi képesítést, mely elvégzése kötelező lesz a számomra és erre támogatást is kapok a következő tanévtől kezdve. Feladatom a beilleszkedési-, magatartási-, és viselkedés zavaros gyermekek szűrése, szakvélemény megírása és a problémás szülők folyamatos tanácsadással való ellátása. Ezen felül megbízási szerződéssel a pásztói Zsigmond Király Művészeti Általános Iskolában is dolgozom iskolapszichológusként. Tapasztalatom szerint a szülők családi problémái nagyon sok esetben felelősek az érzelmileg (nem tudatosan) elhanyagolt, lelkileg magukra hagyott gyermekek sorsáért. Nem mindenki akar erről beszélni, akik maguktól jönnek tanácsadásra, azoknál már akkora mértékű a probléma, hogy inkább kríziskezelésről tudok számot adni, mint tanácsadásról.