A Szegedi Tudományegyetem Pszichológia MA, a Katholieke Universiteit Leuven, (Katolikus Egyetem Leuven, Belgium) Pszichológia szak – Erasmus, és a Szegedi Tudományegyetem  Pszichológia BA szakán végeztem.

Emellett jógaoktató és drámapedagógus vagyok.

Már 18 éves koromban tudtam, hogy az életemet 3 fő pillérre szeretném felépíteni, ezek pedig: a tanítás, a színház és a lélek működésének megismerése. Először egy főiskolára mentem továbbtanulni, ahol megismertem a drámapedagógiát és a mozgás- és színházterápiát, melyeket a Leövey Klára Gimnáziumban, illetve drogfüggő fiatalok rehabilitációs intézményeiben kezdtem alkalmazni. Ez a szakasza az életemnek egy erős alapot adott arra, hogy a pszichológiai tanulmányaimat hivatalosan is elkezdjem és felvételt is nyertem az egyetem pszichológia szakára.

Pszichológusként az egyetem elvégzése óta egyéni tanácsadást tartok kamaszok és felnőttek részére. Főbb terülteim a kapcsolati nehézségek, családi problémák, konfliktusok oldása és különböző tünetek: szorongásos zavarok, pánik, gyász, hangulatzavarok, függőségek stb. pszichológiai módszerekkel történő kezelése.

Az egyéni pszichológiai munka során elsősorban a belső képekkel dolgozó hipnoterápiát, szakmai nevén KIP (katatím imaginációs pszichoterápia) módszerét alkalamazom előszeretettel, melynek segítségével tudatalatti elfojtott konfliktusokat, megbúvó élményeket hozhatunk felszínre. Emellett egyéb eljárásokkal is kiegészítem pszichológiai munkámat, integratív módon alkalmazom a kognitív terápiát, ezzel is növelve a tudatos belátások hatékony felszínre hozását. Rogers személyközpontú terápiás interjúit is nagy előszeretettel alkalmazom. A hosszú évek alatt jártasságot szereztem  még különböző relaxációs, meditációs technikákban is, melyek nélkülözhetetlenek pl: szorongás, stressz és egyéb tünetek kezelése során.

Hiszem, hogy a múltunkban gyökerező traumatikus történések által belénk ivódott negatív mintákat, azok tudatosításával, megértésével és mindeközben önbizalmunk erősítésével átírhatjuk, a terheket lerakhatjuk, meghaladhatjuk és elkezdhetünk végre élni a jelenben. Eckhart Tolle megfogalmazásában ez így hangzik: “A választás lehetősége azzal a pillanattal kezdődik, amikor az ember meg tudja különböztetni az elméjét és a benne kondicionált mintákat, mert ettől a pillanattól elkezdi végre élni a jelent.”