Okleveles pszichológus, tanácsadó szakpszichológus-jelölt, autogén tréning gyakorlatvezető, képzésben lévő családterapeuta, valamint – további végzettségeimet tekintve – közgazdász és angolnyelv-oktató vagyok.

Hiszek abban, hogy minden ember képes a pozitív irányú változásra, és hogy mindenki rendelkezik olyan lelki és személyiségbeli tartalékokkal, melyeket előhívva jó irányba fordulhat az élete.

Munkám során olyan nyugodt és biztonságos légkör megteremtésére törekszem, amelyben a hozzám forduló felnőttek és gyermekek bátran megnyílhatnak. Célom, hogy a klienseimet kísérjem és segítsem azon az úton, amelynek során – a saját belső és külső erőforrásaikat megismerve, tisztázva, azokra támaszkodva – végül saját maguk találják meg a számukra legmegfelelőbb megoldást a hozott problémára.

Pszichológusi karrieremet egy párkereső cégnél, illetve egy angol nyelvű kommunikációs programban kezdtem, majd autogén tréningek tartásával kezdtem foglalkozni. A felnőtt és gyermek magánrendelésem mellett, jelenleg egy budapesti nevelési tanácsadóban és egy iskolában dolgozom, ahol a gyermekek és serdülők mellett szülőknek és családoknak is segítek a lelki és nevelési problémáik megoldásában. Csoportokkal (pl. önismeret, személyiségfejlesztés, autogén tréning tematikákban) szintén szívesen dolgozom.

Az általam alkalmazott módszerek és eszközök leginkább a relaxációs technikák, a kognitív viselkedésterápia, a sématerápia, a családterápia és az individuálpszichológia tárházából valók.

Tanácsadói területem elsősorban az önértékelési és szorongásos problémák, a stresszkezelés, az önbizalom és önérvényesítés, az önismeret, a családi és párkapcsolati problémák, nevelési tanácsadás, az életkezdési és életközépi nehézségek, gyermekek esetében a magatartási és beilleszkedési nehézségek, a szorongás és önbizalom-problémák, az indulatkezelési nehézségek, érzelmi intelligencia-fejlesztés