A klienseimmel folytatott munkára egy közreműködésként tekintek, amely során elsődleges célom egy olyan bizalmas és támogató terápiás tér megteremtése, ahol mindenki szabadon kifejezheti magát, felfedezheti érzéseit, gondolatait és szükségleteit. Az életben mindenki szembesül nehézségekkel és veszteségekkel. Hiszek benne, hogy segítségért fordulni erőre és bátorságra vall. Ennek okán szeretettel és odaadással várok mindenkit, aki szeretne mélyrehatóbb belátást nyerni saját lelki világára, magyarázatot találni a társas helyzetekben mutatott viselkedésére, életére jellemző kapcsolati dinamikákra vagy elakadásainak és megélt nehézségeinek okaira.

Mindig is egyértelmű volt számomra, hogy az én életem célja a pszichológusi hivatásban való kiteljesedés. Személyes és szakmai meggyőződésem az, hogy a sokszínűség és az egyedi különbségek gazdagságot hozhatnak az életünkbe, valamint szívügyem, hogy minél több kulturális és társadalmi réteg jusson megfelelő ellátáshoz. Ennek okán tapasztalataim közé tartozik a rászorulókkal végzett pszichológiai segítségnyújtás, valamint tagja vagyok a Helperek Egyesület pszichés ellátásáért felelős csapatának, amely egyesület tevékenységei közé tartozik a fesztiválokon nyújtott kortárs tanácsadás, drogprevenció, krízisintervenció és  lelki segítségnyújtás. Munkám során alapvető értékeim a tisztelet, a megértés és az empátia. Pszichológusként küldetésemnek tekintem, hogy támogatást nyújtsak klienseim számára az élet számos területén.

Annak érdekében, hogy az engem bizalmukkal megtisztelők számára minél szélesebb skálán tudjak segítséget nyújtani, nélkülözhetetlennek tartom szakmai eszköztáram állandó bővítését. Mesterdiplomám, valamint a gyászcsoportvezetői képesítésem megszerzése után is folyamatosan képződőm a tudatalatti folyamatokat feltáró integratív szemléletben. Így munkám során egyszerre támaszkodom imaginációs, személyközpontú és rendszerszemléleti eszközökre.

Problémakörök:

– gyász és egyéb veszteségek, válás, kapcsolati szakítás feldolgozása

– életvezetési nehézségek

– szorongás oldása, stresszkezelés, pánik, aggodalmak kezelése

– indulatkezelési és érzelemszabályozási nehézségek kezelése

– társas kapcsolatokban megélt nehézségek

– párkapcsolati nehézségek, konfliktusok oldása

– kapcsolatteremtési nehézségek, kapcsolatok megtartásának problémái

– pályaorientáció, karrier segítése

– önismeret fejlesztése

– honvágy, beilleszkedési nehézségek

– enyhe, alkalmi drogfogyasztás

– teljesítmény elakadások egyetemi tanulásban, munkahelyen

– pályakezdési krízis, önállósodási problémák

– szülőkről leválás nehézségei, szülőkkel kapcsolati problémák.

Módszerek:

– Gyászcsoportvezetés és egyéni gyászfolyamatok segítése

– Imaginációs technikák

– KIP – katathym imaginatív terápiás módszertan

– Relaxációs technikák

– Személyközpontú technikák

– Rendszerszemléletű megközelítés alkalmazása

– Szupportív terápiák

 

Amennyiben szívesen dolgozna velem együtt, kérem keressen bizalommal!

Óradíj:

Felnőtt konzultáció/terápia: 16.000.- Ft

Pár- és családkonzultáció/terápia: 24.000.- Ft