„Célom, hogy segítsem klienseimet kilépni a lelki nehézségekből és átvezetni őket egy érzelmileg stabilabb élet ajtaján.”

 

Okleveles pszichológusként a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia mesterképzésének Interperszonális és interkulturális specializációján végeztem.

Szupervíziós fázisban levő pár- és családterapeutaként a párkapcsolatok és családon belüli krízisek feldolgozásában igyekszem célirányos segítséget nyújtani.

Iskolapszichológusként rendszeresen találkozom gyermek és serdülő korúak problémáival, így hatékonyan tudom támogatni őket konfliktus kezelésben, krízisek során.

Rendszerszemléletű hozzáállásommal megfelelő alapossággal tudom átlátni a klienseim – kortól függetlenül – élethelyzeteit, kapcsolatait és kognitív módszerekkel, értő odafigyeléssel és empátiával tudom őket segíteni.

Pszichiátriai gondozóként sok tapasztalatot szereztem nehezebb sorsú és mentális beteg felnőttek életvezetési tanácsadásában.

 

Az emberi fejlődőképesség figyelembevételével vezetem át a klienseimet az életszakaszi elakadásaikon. Eddigi ismereteimmel és élettapasztalatommal segíteni tudok, hogy új erőre kapjon, eredményeket érjen el. Ehhez támogatom az új utak, lehetőségek megismerésében. Az így megnyitott lehetőségek eredményezte nézőpont változás élménye útján támogatom az önismeretének fejlesztésében, a problémák átkeretezésében. Mindezt biztonságos környezetben végzett közös munkával érjük el, amely megadja a lehetőséget az egészségesebb, teherbíróbb lelki egyensúly kialakítására. Ezeken az alapokon felépítve támogatom, hogy rendszert alakítson ki és tartson az életében és a fejében is.

Kedves ébredő erejű, önbizalommal rendelkező páciensem. Tudom, hogy Ön önbizalommal rendelkezik, hiszen felkereste egy diplomás pszichológus segítségét és elég bátor ahhoz, hogy segítséget kérjen.

 

Módszerek:

Rendszerszemléletű megközelítés

Kognitív terápiás módszerek

Személyközpontúság, empátia

Pár- és családterápia

Kapcsolatfókusz

Játékterápia

Megoldásközpontú terápia

 

Problémakörök:

Párkapcsolati és családi problémák, elakadások

Konfliktuskezelés, mediáció

Stresszkezelés

Krízis intervenció

Gyermek és serdűlő tanácsadás

Pályaválasztási tanácsadás

Munkahelyi nehézségek, kiégés, otthoni munkavégzés

Pszichoedukáció

Szexuális nehézségek

Önismeret és önbizalom fejlesztés

Életvezetési tanácsadás

Óradíj:

Felnőtt konzultáció/terápia: 17.000.- Ft

Pár- és családkonzultáció/terápia: 24.000.- Ft