Egy könyvmoly, kávémániás pszichológus vagyok, aki él-hal a hivatásáért, ezért tanulok, olvasok és képződöm folyamatosan.

Otthonosan érzem magam az elméleti/kutatói, és a gyakorlati pszichológiában egyaránt. Számos tudományos kutatásban történő részvételem okán, kifejezetten fontos számomra, hogy munkám során klinikailag-igazolt, kutatásokkal alátámasztott technikákat alkalmazzak.

Az ülések során alapvetően kognitív szemléletben dolgozom, de sokat merítek az egzisztenciális pszichológiából is. Emellett, nem rigiden egy adott módszerbe kapaszkodom, hanem klienseim saját egyedi személyiségének, értékeinek, stílusának, és szükségleteinek megfelelő módon dolgozunk.

A szakmaiságot figyelembe véve szeretek magamra partnerként tekinteni, aki értőn figyel, és maga is (minden szaktudásával együtt) saját személyiségével ott van ebben a nagyon személyes, egyedülálló kapcsolatban, ami az ülések során pszichológus és Kliense között zajlik. Beszélgetéseink során egy olyan biztonságos teret hozunk létre, ahol az ember legrejtettebb félelmei, gondolatai is megértésre, és elfogadásra találnak, ezáltal is serkentve a változást.

Itt vagyok, hogy segítsek kitalálni, mire van szükséged a továbblépéshez, egy értékteremtő élet felépítéséhez, amelyet valóban önazonosnak érzel.

Módszerek:

kognitív konzultáns, kognitív terápiák

egzisztenciális pszichológia

Szondi féle sorsanalízis

érzelemfókuszú módszerek

szupportív terápiák

Problémakörök:

életvezetési kérdések és elakadások,

életvezetési tanácsadás, normatív krízisek és krízishelyzetek,

önismeret fejlesztése, önértékelési problémák, önérvényesítés kérdései,

szorongás, félelm stresszkezelés,

bizonytalanság, halogatás,

párkapcsolati/családi problémák, konfliktuskezelés,

identitás erősítése, férfi és női együttműködés és önérvényesítés,

munkahelyi problémák, kiégés munkahelyen, otthoni szférában,

felnőtté válás, énerő fejlesztése,

kamasz és serdülő tanácsadás

Szakértelem és bizalom képes segít előrelépni a problémákban.

 

Óradíj:

Felnőtt konzultáció/terápia: 17.000.- Ft